Onze divisie Service & Onderhoud verzorgt allround bouwkundig onderhoud aan gebouwen. Naast planmatig onderhoud bieden wij elke service die nodig is om storingen en schades aan het pand en gebouwgebonden installaties op te lossen.

Renovatie en onderhoud

Uw pand moet van tijd tot tijd onderhouden worden. Het beste is om dit te ondervangen in een plan voor de lange termijn. Ook voor andere onderhoudsvragen kunt u bij ons terecht. Wij starten met een inspectie om te zien wat aangepakt moet worden we bespreken vooraf hoe we het werk gaan uitvoeren. Iedere vorm van onderhoud aan het pand, de constructie of installaties voeren wij voor u uit.

Service

Door allerlei omstandigheden kunnen storingen ontstaan aan installaties. Storingen die ten koste kunnen gaan van comfort, functionaliteit en veiligheid van het gebouw. Onze service is erop gericht zo snel mogelijk de veiligheid te herstellen en vervolgens zorg te dragen dat alle storingen verholpen worden.

Elektrotechniek

Gedegen onderhoud en reparaties aan elektrische installaties voorkomt brand en ongelukken, en zorgt dat de installaties betrouwbaar functioneren. Wij verzorgen NEN 3140-intpecties onderhouden uw elektrische installaties en bieden service waar nodig.

Legionellapreventie

Rosmalen voorkomt besmetting van leidingwater, (zwem-)badwater, sproeiwater en koelwater met legionellabacteriƫn. Dankzij metingen, het controleren van keerkleppen en het spoelen van tappunten bent u zeker van schoon en gezond water.

Loodgieterswerk

Aanleggen, renoveren en repareren van leidingwerk vraagt een specifieke deskundigheid. Wij maken gebruik van de modernste materialen en zorgen voor lekvrije aansluitingen, leidingen die goed op afschot liggen en een degelijke afwerking waarbij de leidingen niet te zien zijn.

Riolering

Voor onderhoud en reparaties aan riolering kunt u bij Rosmalen terecht. Wij verhelpen de storing op dat moment en zorgen bovendien dat de riolering weer optimaal functioneert. Zo voorkomen wij herhaling van storingen.

Sanitair

Voor gedegen onderhoud en renovatie van sanitair bent u bij Rosmalen aan het juiste adres. Wij zorgen voor sanitair dat voldoet aan de modernste eisen, betrouwbare installatie en een hoog niveau van afwerking.

Werktuigkunde

Rosmalen Groep verzorgt onderhoud aan machines en (productie-)installaties. Door middel van onderhoud voorkomen wij storingen en mocht zich toch een storingen voordoen, dan zorgen wij voor snelle en duurzame reparatie.

Timmerwerk

Wij voeren alle timmerwerkzaamheden uit die nodig zijn bij renovatie en onderhoud van uw pand. U kunt bij ons onder meer terecht voor gevelbetimmering, een aanbouw, een schutting, boeiboorden en hang- en sluitwerk.

Schilderwerk

Wij zetten uw pand graag weer strak in de lak. We streven daarbij naar perfecte kwaliteit en een zo hoog mogelijke duurzaamheid. Wij bieden u advies op locatie, onder meer over kleurkeuze, materiaalkeuze, kwaliteitsaspecten en budget. Wij plannen de werkzaamheden in overleg met u in, zodat de bezigheden in uw pand gewoon door kunnen gaan.

Menu