Rosmalen dakbedekkingen BV onderhoudt en renoveert alle soorten daken: vlakke daken, energiedaken, gebruiksdaken en groendaken. Wij verzorgen uw totale dakproject: van advies tot onderhoud; van sloop tot renovatie. Als modern dakdekkersbedrijf kiezen wij voor een duurzame manier van werken en persoonlijke betrokkenheid bij de opdracht en de opdrachtgever.

Uw dak is onze zorg

Wij lossen uw probleem of vraag op het gebied van dakbedekking graag volledig voor u op. Dit doen wij door een gedegen kennismaking, een grondige voorbereiding en een zorgvuldige uitvoering. En ook door na afloop te zorgen voor onderhoud, advies en nazorg.

Tijdwinst door heldere afspraken

In de voorbereiding van een project aan uw dak spreken wij precies met u af wat er moet gebeuren, maar ook tot in detail waar, wanneer en hoe we het project uitvoeren. Zo zorgen we ervoor dat het aantal beslissingen dat u tijdens het project moet nemen, zo klein mogelijk is en dat we zo min mogelijk van uw tijd verspillen.

Uw mensen centraal

Dakwerk is mensenwerk. Als wij op een dak aan het werk zijn, gaat het leven of het werk onder ons gewoon door. Soms zorgen we voor enige overlast, maar dan spreken we altijd met u af wanneer dat is, hoe lang het duurt en om hoeveel en welke overlast het precies gaat.

No-nonsense aanpak

Afspraak is afspraak. Een probleem tijdens de voorbereiding, projectuitvoering of nazorg is dus ook óns probleem. U weet bovendien altijd precies hoever het project gevorderd is, door korte tussenrapportages met heldere beschrijvingen en foto’s.

Menu