Op donderdag 13 april zijn we verrast met de nominatie voor OndernemersAward Wijchen 2017. Een nominatie waar we trots op zijn. Zeker als je de criteria voor deze nominatie in ogenschouw neemt: onderscheidend vermogen in de branche, economisch solide en succesvol, maatschappelijk verantwoord/duurzaam, innovatief en betrokken bij Wijchen.

Op woensdag 10 mei horen we tijdens een feestelijk evenement of we de OndernemersAward in de wacht slepen. Maar alleen de nominatie al, is een prachtige kroon op ons werk. Chapeau voor al onze medewerkers!

Stichting Havensteder heeft onlangs een dakcontract afgesloten met Consolidated Nederland, Rosmalen Dakbedekkingen en Voormolen Dakbedekkingen. De drie dakpartners gaan nauw samenwerken en zijn verantwoordelijk voor alle werkzaamheden op het dak: van reparaties van lekkages tot en met de complete renovatie van daken.

Het dakcontract is op 8 december 2015 ondertekend door alle betrokken partijen. Henk Hartman en Remco van Wingerden, respectievelijk Teamleider Inkoop en Inkoper bij Havensteder, zijn bij de Rotterdamse woningstichting verantwoordelijk voor het inkooptraject.

Organiseren op bouwsegment
‘Als Havensteder zitten we in een omslagfase’, zegt Van Wingerden. ‘Voorheen hadden we het gebouwonderhoud ondergebracht bij één partij, maar we willen het onderhoud nu meer organiseren op bouwsegment.’

Dagelijks onderhoud en planmatig onderhoud

De drie dakpartners krijgen elk een eigen gebied toegewezen waarbinnen zij verantwoordelijk zijn voor al het dagelijks en planmatig onderhoud. Hartman: ‘Alles wat er bekend is over het dak en de werkzaamheden die er plaats vinden, worden door de dakpartners opgeslagen in Dakota. Dit is een dakmanagementsysteem, ontwikkeld door Consolidated Nederland.’

Ambitieuze doelstellingen
‘Inzet van deze samenwerking is dat we meer inzicht krijgen in de kwaliteit van onze daken, zodat we de kwaliteit kunnen verhogen om de levensduur van de daken te verlengen’, zegt Van Wingerden. ‘Dit moet leiden tot minder storingen en daarmee een hogere klanttevredenheid. Verder hebben we ambitie uitgesproken om meer duurzame oplossingen op het dak toe te passen.’

Transparantie als basis van de samenwerking

‘Transparantie vormt de basis van de samenwerking’, zegt Hartman. ‘De prestaties van de dakpartners worden ieder jaar gemeten aan de hand van een aantal Kritieke Prestatie Indicatoren. Werkzaamheden worden uitgevoerd tegen vaste eenheidsprijzen. En wat betreft de verdiensten is een brutomarge afgesproken. Als de dakpartner meer verdient dan vooraf afgesproken, wordt de overwinst via een staffel herverdeeld.’

 

havensteder-proost

Zowel voor onze vestiging in Dordrecht als Wijchen zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gekwalificeerde dakdekkers.

Projectmatig, storingsonderhoud en jaarlijks onderhoud daar houden wij ons dagelijks mee bezig. Ben je in het bezit van de benodigde diploma's, ervaring en bereid om samen met je collega's je beste beentje voort te zetten voor ons bedrijf en onze opdrachtgevers laat het ons direct weten per mail en wij nemen contact met je op!

Dakdekkers gezocht 

Deze maand gestart met de uitvoering van het  groot onderhoud "Slachthuisterrein en omgeving" te Rotterdam.

In opdracht van Havensteder worden 400 woningen door Rosmalen Dakbedekkingen voorzien van extra isolatie en nieuwe dakbedekking.

 

 

Natuurlijk lopen wij te koop met het feit dat wij als Rosmalen Groep / Dakbehoud Nederland onze opdrachtgevers landelijke dekking bieden.
Maar gevestigd te Wijchen zijn we er bijzonder trots op dat we de komende jaren het dakonderhoud binnen onze mooie gemeente mogen verzorgen.

Rosmalen groep steunt verschillende, regionale sportverenigingen waaronder de oudste tennisclub van Wijchen, LTC Grootven. Samen met een aantal andere bedrijven sponsorden we een superstoere graffitimuur langs de kinderbaan van de tennisclub.

De opvallende graffiti is ontworpen en geplaatst door de Wijchense kunstenaar Moris Graffiti. Jonge leden van de tennisclub staken ook de handen uit de mouwen en hielpen Moris bij de inkleuring en afronding van het grootse kunstwerk. De kinderen beleefden zo in plaats van een sportieve, een creatieve dag op de club!

Lees het nieuwsbericht in het Wijchens Nieuws

Vanaf begin dit jaar voert de afdeling Service en Onderhoud van Rosmalen Groep, werkzaamheden uit aan bouwkundige elementen in rijksgebouwen in opdracht van het Rijksvastgoedbedrijf. Het Rijksvastgoedbedrijf is verantwoordelijk voor het beheer en de instandhouding van de grootste en meest diverse vastgoedportefeuille van Nederland. Het betreft een vierjarig contract van twee percelen met een bruto vloeroppervlakte (BVO) van 422.000 m2 in de provincies Utrecht, Gelderland en Overijssel. De opdracht is verstrekt op basis van economisch meest voordelige inschrijving (EMVI). Naast prijs is ook de kwaliteit van het werk beoordeeld.

Rosmalen Dakbedekkingen en stichting Roof2Roof werken samen om bitumineuze daken op duurzame wijze te recyclen tot nieuw te gebruiken dakrollen. Per 1000 m2 dakoppervlak bespaart u zo gemiddeld 4500 kilogram aan CO2 uitstoot.

Stichting Roof2Roof is een stichting die het milieu verbetert door het sluiten van kringloopprocessen op daken en deze op slimme wijze te hergebruiken. De aanpak van Roof2Roof sluit aan bij het Cradle-to-Cradle concept waarin afval niet bestaat en producten zo worden ontwikkeld dat ze gemakkelijk kunnen worden hergebruikt.

Door deze samenwerking ontvangt zowel Rosmalen Dakbedekkingen alsook de opdrachtgever een eervol dakpaspoort en een Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) certificaat.

Nieuwsgierig naar uw mogelijkheden? Neem contact met ons op om te bekijken of uw daken geschikt zijn voor kringloopsluitende recycling.

We mogen het dan eindelijk van de daken schreeuwen. Onze nieuwe website is klaar! Samen met onze partner, reclamebureau Product Plus, hebben we een site ontwikkeld die helemaal ingericht is om u nog beter van dienst te zijn.

In het menu bovenaan de site vindt u alle relevante informatie die ons bedrijf kenmerkt. Aan de linker- en rechterzijde van de site vindt u onze diensten. Helder, toegankelijk en modern. Wij zijn er zeer blij mee! We hopen dat ook u snel wegwijs bent. Vragen? Neem direct contact met ons op.

Rosmalen Groep sponsort de dakbedekking van een nieuwe voorziening voor terminale patiënten uit de omgeving van Wijchen. Het Hospice Wijchen is een initiatief van de stichting Vrijwillige Palliatieve Zorg Wijchen en wordt door tientallen regionale bedrijven, die net als ons het belang van palliatieve zorg onderschrijven, ondersteund.

Rosmalen Groep legt een bitumen dak op het hospice dat met het juiste onderhoud, decennialang meegaat. Goede doelen hebben immers ook een dak boven hun hoofd nodig!
Alle informatie over het hospice vindt u op www.hospicewijchen.nl

Feestje? Jazeker! De Rosmalen Groep viert dit jaar haar 30-jarige bestaan en dat is een prestatie waar we bijzonder trots op zijn. Als landelijk opererend, allround serviceverlener met oog op de toekomst zijn wij trots op onze langdurige relatie met onze klanten. Dakbedekkingen, installatietechnieken en service & onderhoud zijn de speerpunten waarmee we door het hele land het verschil maken. Onze focus op innovatie, duurzaamheid en kostenbesparing zorgt ervoor dat u als klant vertrouwen heeft in onze aanpak. U kunt ook in de komende 30 jaar op ons en onze 3 P’s rekenen. Professionaliteit. Preventie. Persoonlijke betrokkenheid. Dat is Rosmalen Groep voor u. Bedankt voor uw vertrouwen!

De Rosmalen Groep is per 1-1-2013 nu ook ISO 14001 gecertificeerd!

ISO 14001 is de wereldwijd geaccepteerde norm met eisen voor een milieumanagementsysteem. Het milieumanagementsysteem is daarin gedefinieerd als dat deel van het algemene managementsysteem van de organisatie dat wordt gebruikt om het milieubeleid te ontwikkelen en te implementeren en milieuaspecten te beheersen.

Wat te doen als de weersomstandigheden het niet toelaten om te werken? Een interne opleiding zinkwerk en solderen.
Hoe dan ook, voor elke klus rekent u op de komst van een Rosmalen bus!

Vandaag werden er drie nieuwe bedrijfswagens afgeleverd bij Rosmalen Dakbedekkingen. De bussen zijn van buiten voorzien van de nieuwe huisstijl en de bijbehorende logo's. Het zijn verlengde Opel Vivaro's welke van binnen volledig zijn voorzien van maatwerk inrichting voor de dakdekkers. Mobiliteit voor een snelle service gegarandeerd!

Rosmalen Dakbedekkingen B.V. werkt voor het realiseren van veiligheidsvoorzieningen onder meer samen met Eurosafe Solutions.

Rosmalen Dakbedekkingen heeft in een project voor de gemeente Nijmegen als eerste dakdekker in Nederland de nieuwste ecologisch verantwoorde dakbaan van Nebiprofa toegepast. De Profatec Eco.

Via onderstaande link komt u uit bij het nieuwsartikel dat recent is verschenen in de Roofs. Indien de link niet functioneert kunt u hem selecteren en in uw browser kopieren.

http://www.dakweb.nl/sites/default/files/roofs11-2011-p18-19.pdf

Menu