Rosmalen Groep is een innovatief servicebedrijf op het gebied van dakbedekking, renovatie en onderhoud van gebouwen en gebouwgebonden installaties. Wij adviseren onze opdrachtgevers en houden rekening met de wensen van de klant en de gebruiker. Onze focus ligt op verduurzamen van gebouwen, preventie en kostenbesparing door goed onderhoud.

30 jaar ervaring en bouw en techniek

In 1984 startte installatiebedrijf Rosmalen. Inmiddels is Rosmalen Groep uitgegroeid tot een allround dienstverlener voor met landelijke dekking en vestigingen in Wijchen en Dordrecht. Wij hebben drie divisies: dakbedekking, service & onderhoud en rioolservice. Als opdrachtgever ontzorgen wij u volledig; u heeft altijd één aanspreekpunt waardoor u profiteert van persoonlijke betrokkenheid en flexibel inspelen op uw wensen.

Mede-eigenaar Dakbehoud

Rosmalen Groep is mede-eigenaar van Dakbehoud Nederland. Dankzij dit samenwerkingsverband van dakbedrijven kunnen wij overal in het land onderhoud aan daken uitvoeren. De voordelen, ook op het gebied van inkopen, komen rechtstreeks ten goede van de klant.

Wilt u weten wat Rosmalen voor u kan betekenen? Neem dan direct contact met ons op.

Rosmalen Groep genomineerd voo...

Op donderdag 13 april zijn we verrast met de nominatie voor OndernemersAward Wijchen 2017. Een nominatie waar we...

Lees meer...

Dakdekkers gezocht!...

Zowel voor onze vestiging in Dordrecht als Wijchen zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gekwalificeerde dakdekkers.

Projectmatig, storingsonderhoud en jaarlijks onderho...

Lees meer...

Havensteder kiest voor special...

Stichting Havensteder heeft onlangs een dakcontract afgesloten met Consolidated Nederland, Rosmalen Dakbedekkingen en Voormolen Dakbedekkingen. De drie dakpar...

Lees meer...

Menu